<$BlogRSDUrl$>

dimarts, de febrer 24, 2004


Noemí López guanya la medalla d'or als Campionats de Catalunya Júnior en Pista Coberta celebrats a Vilafranca del Penedès.
El passat 14 i 15 de Febrer l’atleta monistrolenca NOEMÍ LÓPEZ va aconseguir la seva primera medalla en uns Campionats, i ho va fer de la millor manera possible, aconseguint l’or i proclamant-se Campiona de Catalunya Júnior de Pista Coberta en la Final del concurs d’Alçada guanyant la prova en superar el llistó situat a 1,52m
Noemí va començar a fer atletisme a l’Escola Esportiva Municipal de Monistrol de Montserrat i el seu primer entrenador va ser Jordi Guiral que a l’actualitat esdevé el responsable de l’activitat d’atletisme a la nostra vila i on es troben apuntats una vintena d’atletes de diferent categories.
Una vegada Noemí va completar la seva etapa d’iniciació i gràcies a un conveni de
col-laboració entre l’Escola Municipal de Monistrol de Montserrat i el Club Atlètic Manresa va continuar la seva activitat atlètica en aquesta important entitat esportiva del Bages. Al llarg d’aquests darrers anys ha participat en el primer equip femení del CAM a diferent competicions al màxim nivell arreu de l’Estat Espanyol.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?